Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Blekinge kajak & Mälaren nya tyvekkartor från Calazo

Foto av författare

By Erik Sjöstedt

Calazo Tyvekkartor över Blekinge
Calazo Tyvekkartor över Blekinge

Calazo har också kommit med Tyvekkartor över Blekinge & Mälaren. De hade premiär på Vildmarksmässan.

Blekingekartan är ett blad med tryck på båda sidor. Calazo har fått med hela Utlängan men inte Utklippan. Nu paddlar man väl sällan till Utklippan även om det hade varit kul. Mälaren är uppdelad på två delar; Östra och västra.

Blekingekartan täcker annars hela Blekingekusten och hela Ivösjön är oxå med och även Skåneleden Sölvesborg till Boafall och Blekingeleden etapp 5, 7 och 10.

Framsidesbilden på Blekingekartan är tagen på Tärnö av underteckad under Nytäppetträffhelgen 2011. Så om ni tycker den är extra fin så vet ni varför 😉

www.calazo.se

Köp Calazos kartor hos Outnorth.

2 svar på ”Blekinge kajak & Mälaren nya tyvekkartor från Calazo”

 1. Så skönt att Blekinge nu finns på ett kartblad – att släpa med tre gröna kartor har retat mig länge. Dessutom kör man ju sönder de gröna stup i kvarten bara man viker de några gånger för att få rätt del i kartfodralet. Så heja Calazo och Utekartan – det här har jag väntat på sedan jag har paddlat runt med Utekartans skärgårdsserie i St. Anna och Gryt i 2 veckor för 5 år sedan! Blir test av Calazos karta nu till helgen.

  Svara
  • Japps, det är kanonsmidigt. Och tyvek verkar hålla riktigt bra tycker jag. Har inte använt Calazos tyvek så länge, men håller de som Utekartan och mina sjökort så är det super.
   Man får väl slänga dem efter tio år och köpa nya när kartorna uppdaterats 😉

   Svara

Lämna ett svar