Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Byta bil och boende så det matchar?

Foto av författare

By Erik Sjöstedt

6 svar på ”Byta bil och boende så det matchar?”

 1. Åh! Jag har haft just en sån där fin bil fast den var närmast bajsbrun. Den var utrustad med rattväxel och rätt spännande att köra på flera sätt. Speciellt den gången bromsbackarna flög iväg och jag fick stanna bilen genom att köra ut på en åker 🙂

  Svara
 2. Alldeles utmärkt även en två-mannars. Men jag vet inte hur jag ska göra för att skicka med bilden så det blir ingen. Och bogsering har jag nu lärt mig,jag behöver nog skaffa mig någon lina till. Hälsningar Pontus

  Svara
 3. My parents had 4 Saabs one after the other. Two Saab 96 and 2 Saab 95 – the estate version. I remember the rear facing seats in the estate!

  Brilliant photograph!

  Svara
 4. Går säkert utmärkt. Har haft många sådana bilar och kört massor av mil med canadensare på taket.
  Ibland två båtar på höjden.

  Svara
 5. Amen det går ju hur bra som helst att köra kajaker på en gammal 96:a. Hade en på 90-talet, och det korta avståndet mellan takbågarna kompenserade jag med att bygga en liten låda mad två skrån, som alltså hamnade lite för och akter om takbågarna. Två Caribouer fick plats och åkte många landsvägsmil.

  Min var också bajsbrun och fick av mina ironiskt lagda barn namnet Viskande Skuggan, efter att jag någonm vecka kört kring med hål i avgasröret.

  Allt var bra med den bilen, till och med dess slut, då den hade vänligheten att gå sönder ordentligt på en gång, så man inte ens behövde tveka inför att skrota den.

  Bästa med en SAAB 96: Djupsnö och uppförslut – man tar sig fram backande!

  Svara

Lämna ett svar