Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Bondora årskiftet 2014/2015

Foto av författare

By Erik Sjöstedt

bondora-21

Startade ett Bondorakonto under sommaren 2014. Först tog det en rackarns tid att bli godkänd och få pengarna på plats av någon underlig anledning.

Sen satte det dock fart. Lite svårt att följa exakt hur utdelningen varit men prognosen är som synes ovan 21,57% på årbasis. Ska bli spännande att följa detta med. Bondora är i dagsläget vårt minsta P2P-konto. Just nu är planen att Fixura får vara störst, därefter Bondora och Savelend ungefär lika stora och sen Trustbuddy en liten hörna. Fast det beror ju såklart på hur det utvecklar sig framöver.

7 svar på ”Bondora årskiftet 2014/2015”

 1. Hej!
  Om du skulle rang ordna eller rekommendera ett av bolagen Trustbuddy, Savelend , Fixaura, Bondora att börja använda som sparform vilken skulle du säga är den mest lönsamma?

  Jag har lite kapital i trustbuddy just bara haft det i 1mnd cirka.

  Mvh David

  Svara
  • Hej,
   Jag har nog för dålig koll och det är alltid svårt att råda.
   Men Fixura känns stort och tryggt, för egen del tror jag det mesta kommer hamna där och sen Savelend som förvisso är ganska nya fast jag tycker jag fått snabba och bra svar när jag kontaktat dem. Bondora är de som verkar ge mest avkastning, i alla fall just nu.

   Svara
 2. Hej igen.

  Tänkte sätta in ett kapital på en av sidorna fixaura, bondora, saveland. Hur har det gått för dig? Fortfarande samma uppfattning som tidigare? Är ute efter bäst avkastning men såklart ska det vara en seriös sida. Tacksam för svar.

  /mvh David

  Svara
  • Det knallar på ungefär som innan. Har utlåningen pausad i Trustbuddy för att kunna plocka ut lite mer därifrån så den kommer ner i nivå med Fixura.
   Bondora verkar ge högst avkastning.
   Men sen hur det fungerar vet man ju inte förrän man hållt på ett tag och kanske även tagit ut pengar.
   Helst ska hela kedjan funka 🙂
   Just nu tror jag att jag ska jämna ut så att Fixura, Savelend och Trustbuddy ligger ungefär på samma och så kör jag Bondora som en lite mindre ”krydda”.

   Svara
   • Hej!

    Har ju ingen mail jag kan nå dig på.

    Så jag frågar här. Är väldigt nyfiken på hur det går för dig och vilken firma som levererar bäst avkastning?

    Vilket per2per firma tycker du er bäst?

    Vilken ger bäst avkastning?

    /Mvh David

    Svara
    • Hej!
     Har inte analyserat så noga sen senast. Har fortfarande paus på Trustbuddy. Planen är nu att dra ner Trustbuddy till ungefär samma nivå som Fixura och Savelend. Savelend har det för övrigt varit bra fart på tycker jag, de har dessutom haft en månadssparkampanj där man fått upp till tre procent extra ränta på nyinsatta slantar, så då får man ju passa på.

     Svara
 3. Hello everyone,

  I’d like to let you know that we have just launched Peerlan (http://peerlan.com/). It’s a new analytics and loan filtering tool for Bondora. We would be very happy if you could try it out and let us know what you think.

  Thanks & Regards,

  Michal

  Svara

Lämna ett svar