Köp friluftsprylar hos Amazon


Kajakböcker

Vi lottar ut ett paket med tre kajakböcker. Böckerna är Kajakhandboken av Staffan Pettersson, Paddla kajak i Bohuslän av Joakim Hermansson och Ulrika Larsson samt Paddla kajak S:t Anna-Misterhult av Joakim Danielsson & Ylva-Li Göransson.

Skriv en motivering till varför du ska få böckerna som en kommentar nedan eller via mail till utlottning@kajak.nu

Vi drar en vinnare (efter bästa motivering, fräckaste mailadressen, roligaste namnet eller bästa fjäsket 😀 ) den 17 december så böckerna bör hinna komma fram i god tid innan jul om ni är snabba med att ge oss adressen.

Våra recensioner finns under länkarna ovan och fler böcker och filmer finns under läsvärt.

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

Kommentera

13 tankar på “Bokutlottning”

 1. Jaha, jag var ju först. Är ju alltid något. Det innebär ju också att jag följer samtliga inlägg med stort intresse.

  /Mats

 2. Oj, det här är ju det perfekta bokpaketet för mig! Jag paddlar som en kratta (fast har väldigt roligt ändå) så Kajakhandboken hade suttit som en smäck. Dessutom har vi som nyblivna havspaddlare ingen aning om vart vi ska styra kosan för vårens veckotur så inspiration kan säkert hämtas ur Paddla kajak-böckerna. För tusan, jag kan till och med komma och hämta bokpaketet för att spara på dina portokostnader! 😉

  Fridens!

 3. Hej
  Jeg padler meget i svensk kajakvatten, men gør jeg det rigtigt – det kan bøgerne give mig svaret på, så inspiration, læring og fornøjelse vil jeg få med bøgerne.

 4. Hej.Min bokstavsdiagnos kallas K.A.J.A.K och jag behöver ständig input.Därför behöver jag hela tiden mer och mer att läsa i veckorna mellan paddelpassen och nu finns det inget mer att låna på vårt bibliotek. Hjälp! Hälsn. Jonas.

 5. Ge mig några orsaker till att åka till västkusten och paddla. Ge mig boken “Paddla kajak i Bohuslän”. Med inspiration blir beslutet enklare att ta.

 6. Vill ni slippa alla mina SMS om lämpliga tältplatser här och där så ge mig böckerna !!!!! / Lena

 7. Hej Erik

  Jeg skal vinde fordi jeg skal bruge bøgerne til at overbevise min familie at vi ikke længere skal ro kajak i Lelång m.f. men at det nu er tid til at famlien skal ro kajak i saltvand. Og st. anna må lige være stedet for at overbevise dem.

 8. Klättring,skidor,mountainbike,kajak etc…”Människan når ej nya oceaner om denne ej vågar lämna land ur sikte!”

 9. Varje höst frågar jag mig hur mycket jag paddlat och varje gång blir svaret: “För litet”. Jag bör vinna böckerna för att min hustru Nina ska inspireras och komma med på veckopaddling till St.Anna eller kanske Åland.

 10. Erik och Pia,

  jag tror inte på att fjäska men jag tycker det är dags att visa min uppskattning. Oavsett hur det blir med bokpaketet så vill jag att ni ska veta att jag är otroligt tacksam för att ni mer er hemsida och färgglada 🙂 kajaker, kläder och personligheter fick mig att prova det där med kajak. Nu tre år senare går det inte en dag utan att jag tänker kajakpaddling. Tack vare Eriks byggdagbok och länk till Björn Thomasson har jag även byggt min egen kajak och det är bland det roligaste jag gjort. Jag har även skaffat mig en vattentät kamera för är det något jag har förstått så är det att man ska dokumentera både sig själv 🙂 och andra och om möjligt sprida dessa bilder och glädje till så många det går.

  Såg filmen Pay It Forward i helgen och tänkte osökt på er. Jag är övertygad om att ert sätt att var så offentligt sjyssta har skapat en tsunami av goda gärningar bland svenska kajakpaddlare och gick det att mäta så tror jag också att det skulle gå att finna ett samband mellan er hemsida och förbättrad fysisk och psykisk hälsa hos besökarna.

  Kort och gott. Ni är riktiga förebilder!

  Tack

  //Erik J

  ps. vad det gäller bokpaketet så skulle det innebära att jag inte längre behöver springa och tjuvläsa Calazos fantastiska kajakböcker på den lokala friluftsbutiken för tips på turbeskirvnigar och akterliga styrtag 🙂

Kommentarer är stängda.