Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Vi skickar Bokpaketet med böckerna Kajakhandboken, Paddla kajak i Bohuslän samt Paddla kajak S:t Anna-Misterhult till Juliette Snijders i Blekinge.

Enligt Juliette försakar hon sina mc-kompisar för paddlandet. Och eftersom vi inte gillar motorer så tycker jag det låter som ett synnerligen bra val 😉 Mer kajaker och mindre motorcyklar!! Och mc-polarna får väl börja paddla de med?

Det var nära att Erik J fick det eftersom han fjäskade och smickrade ordentligt, men han får nöja sig med ett tröstpris.

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera

9 svar på ”Bokpaketet till Juliette”

 1. ..mer kajaker och mer motorcyklar skulle jag vilja säga. Bättre med en MC eller EU-moppe än dessa eviga rader av bilar med bara en person i…men bäst är tåget!

  Svara
 2. Fast det är å andra sidan sjukt jäkla kul att köra motorcykel. Har än så länge inte hittat något som ger ett så vansinnigt sprut av adrenalin under så lång tid. En rejäl surf med kajaken = 15 sekunder. Köra på bana med bågen = 15 minuter non stop adrenalin.

  Glada & lyckliga människor är bra & trevliga människor, så mer motorcyklar åt folket 😉

  Svara
 3. Tror att min Laverda med öppna dell’orto 32:or och tveksama 3-1 system var kapabelt att väcka en hel stadsdel när man gasade lite för mycket. Men den var faktiskt godkänd med det, besiktningen visste väl inte bättre på den tiden..
  Men numera vilar hon i godan ro sen några år, så du behöver inte vara orolig..
  / Ulf

  Svara

Kommentera