Köp friluftsprylar hos Amazon


Torsdag till fredag tillbringades i Bohuslän. Pia hämtades upp strax utanför Grebbestad. Vi konstaterade snabbt att där var för mycket folk och båtar i den delen av skärgården så vi körde ner till Orust och där var det betydligt lugnare. En del snirklande kring Hermanö i fredags där jag råkade ut för en “hoppklippa” alltså en klippa som hoppade upp och kastade sig in i kajaken 😉 jaja, lite plastarbete “light” är lärorikt det med… lördag och söndag räddningsövningar tillsammans med Tjörns Kajakklubb. Håkan & Lena gick igenom det mesta! Suveränt! Kul och lärorikt. Men lite konstigt att bara 9 av Tjörns Kajakklubb’s nästan 250 medlemmar behöver öva på sånt?!
Konstaterade ännu en gång att sundet mellan Vallerö och Hermanö är helt suveränt för våg- och blöta övningar; nästan alltid lite sjö, en hel del grynnor och prång samt nära till lugna vatten för genomgångar, vila m.m. En höjdarhelg, men nu är kroppen jättetrött!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

Kommentera

1 tanke på “Bohuslän igen”

  1. Fine repotasjer om fine turer. Var selv i område Rossö-Havstensund-Grebbestad 22-26 juli. Herlig skjærgård for en som er vant til innsjø, men båttrafikken var enorm. Kryssing av farleder var ikke like lett hele tiden. Område ga mersmak og jeg kommer tilbake selv om tønninger og bølger var langt over det jeg er vant til. Skrekkblandet fryd.

Kommentarer är stängda.