Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Jag är skitdålig på att gå på Bio.
Jag gillar film, men med projektor i taket hemma och en någorlunda hyfsad ljudanläggning är det så hiiimla lätt att vänta lite tills filmen kommer på dvd eller ännu hellre som video-on-demand på tv-via-bredbandet.
Men jag vet ju att det är så himla gött när man väl släpar sig till Bion, speciellt om det är en riktig bio med stor duk och lite större salong. De här små moderna pyttesalongerna som blir vanligare och vanligare gör ju ingen filmälskare glad; det är ju som att titta på en minitv hemma.

Nåja, Into The Wild kan nog få till och med mig att lämna soffan för ett biobesök; både forspaddling och natur!! Se trailern här

Vi bor i de djupa skogarna utanför Ängelholm i nordvästra skåne. Och Ängelholm är mest känt för lerfigurer som låter när man blåser i dem (lergökar) men har även en superbra biograf, sånt gillar vi och borde såklart stötta mer: www.rodakvarn.se

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera

1 svar på ”Biodags?”

  1. Hej,

    jag har den boken av Krakauer i hyllan och fler. Inte så mycket om paddling men mer om en annorlunda människas mål, drivkraft och till sist, livsöde…..

    Kanon!

    mvh/Peter

    Svara

Kommentera