Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Billig gasol hos Byggmax

Foto av författare

By Erik Sjöstedt

Byggmax byter gasolflaskor till låga priser. En PK10 tar de 255 riksdaler för och 185 för byte av en PK5.

Nu är det väl inte lönsamt att åka omvägar för att jaga gas till lägre pris men passerar man ändå så är det lika bra att passa på. Vi passerar Byggmax ofta så vi brukar ta med flaska för byte när det är dags och vi är hemomkring.

Shoppa lugnt 🙂

7 svar på ”Billig gasol hos Byggmax”

 1. Hur gör man? Går man in på Byggmax med sin flaska eller hur funkar det?

  Hälsningar från Nybörjarn 😉

  Svara
  • Japps, så gör vi i alla fall. Man byter flaska på byggmax, macken eller här och där. Går nog att fylla på flaskor på vissa ställen men betydligt ovanligare.

   Svara
 2. När du ändå är här. Behöver man ett skyddskapell över cyklarna eller är det onödigt. Tack för svar käre husbilsmentor 😉

  Svara
  • Vi har kört utan hittills, det funkade ok. Har dock skaffat ett kapell nu men får se hur mkt det kommer användas. Cykelställen sitter ju ofta ganska högt så cyklarna blir inte så skitiga.

   Svara
 3. Tack Erik! Köpte ett kapell på Biltema men lämnar kanske tillbaka det. Står att det är för 2-3 cyklar och jag gissar att det blir sladdrigt om man bara kör med en cykel.

  Svara
  • Funkar nog men man får säkert spänna många av cykelöverdragen skulle jag tro, svårt att hitta nåt som passar bra till alla. Blir cykeln/cyklarna för smutsig får man väl börja krångla med det. Beror väl på hur cykelsnobbig man är oxå 😉

   Svara

Lämna ett svar