Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

December 2005

Blev inte så mycket paddlat i december, men några paddeltag fick vi till, och avslutningen i Blekinge var super!

Västersjön, 9 december.
Jag tog en sväng på sjön i kanonväder.


Kullaberg, 17 december.
Jag
, Pia och Magnus tog en sväng vid Kullaberg, från Mölle ut en bit förbi spetsen och tillbaka. Fint väder, lite skumpigt ute vid spetsen

Erik rundar Bockös norra spets i sin Clapotis
Erik rundar Bockös norra spets i sin Clapotis

Västersjön, 26 december.
Jag tog en sväng på Västersjön för att få ner julmaten en bit… Riktigt go runda. Lite is här och där inne vid kanterna och i övrigt helt platt. Underbart.


Nyår i Blekinge 31/12-1/1 i snötäckt skärgård på Östra Bokö
Jag och Pia stack till Blekinge på nyårsafton, startade i Nytäppet, har aldrig sett badplatsen snötäckt tidigare. Kul.
Det blåste ingenting, solen pressade sig igenom molnen då och då. Helt perfekta förhållanden. Enkelt att sjösätta; bara sätta sig i kajaken och glida på snön ner i vattnet.


Erik och Kenneth på väg in från Tärnö

Vi paddlade runt bland öarna och gick ut och rundade Tärnö. På Tärnös västsida träffade vi Kenneth som misstänkte att vi tog den rutten.
Paddlade tillbaka och gick iland för natten på Östra Bokö. Kenneth paddlade inåt för att fira nyår på land. Det låg cirka 30cm på tältplatsen så vi skottade undan lite snö och slog upp tältet. Det blev kanonmysigt.

Efter lite mat och dryck somnade vi ganska tidigt, men vi satte klockan så vi var uppe en sväng kring tolv och spanade på lite fyrverkerier. Grannt, men vilket slöseri…

Mycket att titta på vid tolvslaget


PÅ morgonen var det betydligt gråare väder, men himla mysigt då med, lite mer snö kom under natten så det var ännu vitare och helt tyst, vi tog en sväng bland öarna innan vi for hemåt igen. En fantastisk finavslutning på 2005 och en kanonstart på 2006. (16+11km).
Betydligt gråare på nyårsdagen, men mycket fint, alldeles tyst och lugnt

Erik (06-02-22)

Kommentarer är stängda.