Jan – Mars 2002

2002-01-04 Årets första tur för min (Eriks) del. Jag och Magnus tog en tur från Arild ut längs med Kullaberg. Ett par minusgrader och fint väder. En bit ut förbi Nimis placerade vi ut geogömman “Stonebeach at Kullaberg“.

2002-02-03 Jag tog en tur i RönneÅ från Höja och sen ut i Skälderviken till Vejbystrand. Har aldrig sett så högt vattenstånd i RönneÅ innan. Mycket “lågt i tak” under motorvägsbron, men det gick att komma under.

2002-02-10 Paddling i RönneÅ med Helsingborgskanotisterna. Vi la i vid Höja och paddlade till hamnen i Skälderviken. Rejält med vatten i RönneÅ, dock ej lika mycket som veckan innan. Solsken och vind från väst.Två ofrivilliga badare 😉

2002-02-21 En liten kort tur i Västersjön. Strålande vinterväder. Underbart!

2002-03-17 Tur med Helsingborgskanotisterna i Hjörneredssjön & Lagan. Underbart väder; varmt och vindstilla. Lite dålig uppslutning, endast tre deltagare.

2002-03-29 Jag, Pia och Christian Cronberg paddlade från Arild ut till fyren vid Kullabergs spets och tillbaka. Fint väder och knappt någon vind. Lite gammal dyning gjorde det lite besvärligt att ta sig genom “tunneln”, jag kom igenom i rasande fart, Pia fick dock närkontakt med berget så nu har hon lite plastarbete framför sig 😉

2002-03-30&31 Vänster: Magnus i sin OffShore strax utanför Svanshall. Höger: Magnus i en av helsingborgskanotisternas PH Capella på Västersjön.

Under vintern har Helsingborgskanotisterna & Ängelholms kanotklubb haft bassängträning i Ängelholms simhall 1 gång i veckan. Det har övats höga & låga stöd, eskimåsvängar, handrollar, reentry & roll med mera. Mycket roligt och lärorikt!