Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

St Anna v34, 2001

Jag & Pia tog en 6-dagars tur i St Anna skärgård i augusti. Vi startade i Tyrislöt på St Anna kajakuthyrning. Det var en väldigt lugn vecka där vi inte paddlade särskilt långt. Vi var över på Harstena en sväng, och paddlade mycket smårundor runt Missjö-arkipelagen.
Det blev mycket badat och mycket kajak-övningar i vattnet, vi kämpade för att lära oss eskimåsväng, och nu börjar det ge utdelning.

Sista natten sammanstrålade vi med Stefan från Linköping (som vi bara haft mail-kontakt med innan) på den lilla ön (MiniÖrholmen) Norr om Örholmen. Stefan hade med sig två kompisar (Gunnar & Sophie) från Göteborg. Mycket trevligt, och det visar ju än en gång hur smidigt det är att träffa/hitta likasinnade med hjälp av internet.
Vädret visade sig verkligen från sin bästa sida och barometern sjönk bara under 1025 när vi paddlade in mot Tyrislöt för att avsluta turen.


Pia har packat färdigt i Tyrislöt | Pia paddlar söder om Ö Örholmen.


Pia på väg från Harstena mot Missjö | Middag på Harstena


Erik
Pia paddlar | Pia efter en ”halv” eskimåsväng. Konstigt att första halvan ska vara så mycket lättare än den andra!! 😉Frukost på den lilla ön (numera döpt till Miniörholmen) Norr om Örholmen. (nån som vet vad den heter??) Från vänster: Gunnar, Sophie, Stefan & Pia.


Stefan på väg in mot Tyrislöt | Sophie i vattnet och Stefan på väg i.

Sophie, Pia & Stefan på väg öster om Örholmen.

Erik på väg ut för mer bad- och rollövningar

 

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera