Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Valöträffen 2008

Vi kunde såklart inte hålla oss från Valöträffen, det brukar vara alldeles för trevligt för det.

Jag och Pia paddlade ut själva på fredagseftermiddagen. Det var lugnt och skönt och inte mycket vind. Nästan framme paddlade vi ikapp Bibi som startat lite tidigare. Framme var det bara Anki på plats. Vi kunde välja bästa tältplatsen!

Hilleberg Allak

Efterhand trillade det in fler och fler och det tjötades och käkades friskt. På lördagen blev det sen och lång frukost innan ett gäng styrde mot Tistlarna. Soligt och svag motvind gjorde resan kanonskön. Många nyfikna sälar följde vår väg ut.

Patric vid Valö

Johan hittar alltid mest skum

Johan hittar alltid mest skum.

Nördar snackar kajakbygge?

Kajakkonstruktörer. Ulf J och Johan.

Fika/lunch på Tistlarna

På vägen tillbaka hade vi minsann medvind och det fanns en och annan våg som man kunde surfa lite på vilket gav en rolig tillbakafärd. Och när vi kom till Valö hade det fyllts på med massor av folk.

Brasa och middag på Valö på lördagskvällen

Det blev en mycket trevlig kväll. Med mycket god mat, mycket god dryck, massor av tjöt och roliga och/eller givande diskussioner. De flesta ämnen var nog uppe 😉 Så småningom lyckades nog alla komma i säng i alla fall.

Många kajaker som ska packas

På söndagsmorgonen tog de flesta det lugnt, nån var iväg tidigt, nån sov längst, men de flesta höll nog frukost rätt länge. Blev bad såklart och så småningom en promenad runt ön innan vi drog oss in mot GKF. Vi lastade kajakerna och drog oss så sakteliga mot Nynäshamn… men det blev ett stopp på vandrarhem i Ödeshög på vägen.

Till Måndag 30 juli 2008 – Nynäshamn till Södra Viksten