Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Dalsland 1997

Vi utgick från Bengtfors. Kajakerna hyrde vi av Vänerkajak utanför Karlstad som körde kajakerna till Bengtsfors åt oss. Vi hyrde två VKV Lisa och två VKV Seagull OffShore.
VKV Lisa hade vi paddlat innan, men det var första gången vi provade på OffShore. När vi höll på och packade kajakerna började det regna och sen fortsatte det regna i ett helt dygn. Vi paddlade endast en kort sträcka i Lelången innan vi slog läger.

Matdags; Tacos och dessutom kanonfint väder.

Vi fortsatte vidare genom Lelången mot Gustavsfors. Precis innan vi var framme i Gustavsfors öppnade sig himlen och regnet öste ner. I Gustavfors fanns dock räddningen i form av ett fik och en affär. Vi fyllde på godis-förrådet i affären och magarna på fiket. När det blev uppehåll i regnet slussade vi oss upp till Västra Silen. Vi paddlade ut till Storön och lyckades norpa vindskyddet precis framför näsan på ett gäng tyskar och ett gäng danskar. Det kändes extra fint 😉
Här är vi i södra delen av Lelången. Vi skall snart lyfta över till Svärdlången. Vi övernattade längs med Svärdlången och paddlade sen vidare ner till Skåpafors där Sven på Vänerkajak kom och hämtade oss. En mycket trevlig tur, även om vi inte paddlade så mycket.

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera