Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Bilder från Rävholmen

Foto av författare

By Erik Sjöstedt

Nu finns det några bilder till från Rävholmsträffen 2007 i helgen.

Patric i miss Foster
Patric i miss Foster

I övrigt är det inte jättemycket paddlingar planerade framöver, men vi får hoppas det kan bli nåt till helgen i alla fall. Om inte annat så får det väl bli en del utetid.

Helgen 15-16 september blir det surf i Klitmøller med GKF, det var superkul förra året och det blir det säkerligen denna gången med.

Vi ska iväg och prova på forspaddling den 29-30 september, ska bli kuligt. Är det nån mer som är sugen så är det bara att boka hos Kajaktiv, vi ska gå steg 1.

Och så jag inte glömmer det: ni som stannade hemma i helgen istället för att paddla ut till Rävholmen: vilken miss!! Men så är det ju oftast, det kan vara lite motigt på landbacken innan man kommer iväg, men väl ute ångrar man sig aldrig.

Och om vi nu inte ses på vattnet så kan vi väl ses på Facebook?

12 svar på ”Bilder från Rävholmen”

 1. Hej Erik. Rävholmträffen verka att passa mig,så jag får väl försöka att pricka in den nästa år så ska jag hälsa från Daniel (tror jag att han hette)Hälsningar från Pontus i Kalmar.

  Svara
 2. Kul att ni ska upp till Kajaktiv på forspaddling! Då ska jag nog försöka se till att vara i krokarna så jag kan kolla hur det går för er. Lycka till!

  Svara
 3. Väntar med spänning på en rapport från forspaddlingen sedan! En sak som jag gärna skulle vilja testa (grundkurs steg 1A med fallskärm och krockkudde), kanske inte så mycket för att framledes ägna mig åt forspaddling men jag gissar att det kan hjälpa en att bli en bättre paddlare på kattegatt-forsen oxå… 😉

  Svara
 4. Forskursen hos Kajaktiv kan rekommenderas! Var där i somras och krockade med varenda sten som låg och lurade förrädiskt. Är helt övertygad om att det kommer att göra mej bättre i tidvattenrejsen i Anglesey i vår 😉
  Fors 2:an är inplanerad till 1-2 oktober. Nån annan som har lust?

  Svara
 5. Krocka med sten låter läskigt.
  Jag hoppas oxå man kan få nåt med sig till havet, fast det blir nog mest svenska vågor för min del 😉

  1-2/10 är nog för tidigt för steg 2 för oss, behöver nog ett tag på oss för att smälta steg 1.

  Svara

Lämna ett svar