Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

crazy-creek-farg

Vi har klarat oss utan stolar till våra liggunderlag i ganska många år nu. Började lämna dem hemma för att ha lite mindre prylar att släpa runt på i skärgårdarna. Och förutom lite mindre jox har det gett oss en chans att låta ryggen få jobba lite med att hålla oss upprätta, inte fel.

Men nu när vi båda är över 40, kropparna är nästan slut 😉 och vi behöver stöd för att sitta upp en stund (till) så har vi skaffat nya stolar igen. Det kan också vara så att vi paddlar (ännu) mindre än tidigare och sitter på rumpan på land ännu mer än tidigare…

Och visst är det gött att kunna sitta bekvämt med ryggstöd!

Nåja, oavsett bortförklaring så blev det nya stolar från Crazy Creek. Detta är stolar som fungerar utan att man ska peta i liggunderlag osv, färdiga stolar helt enkelt. Finns i massa varianter, vi köpte en Original till mig fast i lite roligare färger än enfärgad. Till Pia blev det en Hex 2.0 Original som är en lättare variant och i finfina Piafärger. Hex-modellen är klart lättare att packa då den går att knöla ihop mycket mer. Original är dock något snäpp mer bekväm att sitta i och verkar överlag mer rejäl och hållbar.

Fördelen med att inte använda sitt vanliga liggunderlag är att man slipper slabba ner det när det är blött och lerigt ute och att stolen alltid är redo även för kortare stopp och pauser då man troligtvis inte släpar fram, och blåser upp, stora liggunderlaget. Dessutom kan sovunderlaget ligga redo i tältet så det bara är att kasta sig in när det är läggdags 🙂

Nackdelen är att de färdiga stolarna tar lite mer plats än liggunderlagsstolarna som oftast bara är lite tyg, remmar och pinnar.

Crazy Creek-stolarna är klart sköna. Vi köpte våra direkt från Aktivus.se men de säljs här och där. Sök efter Crazy Creek på Prisjakt.

Kolla Stolar och sittunderlag hos Outnorth

stolar-langoren

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera

4 svar på ”Bekväma stolar i färg”

Lämna ett svar