Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Igår var vi på Banff Open Air i Klippan. Det var några år sedan vi var och spanade på Banff men det har alltid varit kul. Open Air var ännu mysigare iochmed att visningen sker utomhus på en uppblåsbar jätteduk. Kul att det kom till Klippan dessutom. Alltid kul när det är nästgårds oss. Läderbackarna i Klippan var ett nytt område för oss. Väldigt fint och perfekt ställe för utefilmfestival och skoj med utefilmvisning i naturen. Vid Banff Open Air har det även varit lite minimässor, begagnatmarknad med mera så lite mer häng runtomkring också.

På Banff Open Air visades Best Of så det var filmer från de senaste årens Banff-festivaler. Mycket trevligt och varierat filmutbud med allt från actionfylld skidfilm till mer dokumentär och en 90-årig passionerad skridskokonståkerska. Imponerande.

I år visades Banff Open Air i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Klippan och om en vecka i Oslo. I höst är det dags för den vanliga Banff Mountain Film Festival.

Läs mer om Banff hos Arrangören Pathfinder Travels

I år visar vi 10 filmer av varierande längd och med skiftande tema. Sport, kultur och humor varvas med personporträtt. Det är en blandning av tidigare publikfavoriter och andra filmer som vi inte har visat innan. Vi tror oss kunna lova något för alla. Samtliga filmer är textade på engelska. Inramningen sköts av kvällens värd som håller i presentationer och utlottningar av produkter m.m. Välkommen till “Mountain Films under the stars”

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera

Lämna ett svar