Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Augusti 2023

Foto av författare

By Erik Sjöstedt

Augusti var det ja. Drog förbi i en rackarna fart som vanligt. Ett par onsdagspaddlingar fick vi till och så Stockenträffen. Annars en hel del cykling hemma, skogshäng, bad osv. Kantarellerna exploderade. Det blev även en del Hallon, Blåbär och Björnbär plockade. Lite Havtorn också ute hos Vita Vråken. I odlingarna hemma har det plockats mycket tomater och gurkor i tunneln och en och annan paprika. Gula löken är uppe och blev helt okej, lite små men ändå avsevärt större än senaste åren. Vi har fått våra första mogna vindruvor i tunneln, de mognar senare än grannens så perfekt överlappning. Inte så mycket bönor i år av någon anledning.

Någon enstaka utenatt hemma och så några tältnätter på Stocken men inte som förra årets augusti när nästan alla augustinätterna tillbringades ute. Är nog den allmänna slappifiering som gör sig påmind, igen och här också 🙂

Var nere på Landskrona trädgårdsgille också, trevligt tillställning men framförallt kul och inspirerande att gå en runda bland koloniområdena.

Lämna ett svar