Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

ARK56 – blekinge arkipelagrutt

ARK56 är ett projekt i Blekinge där man knyter ihop och skapar olika aktivitetsleder så som paddling, vandring, cykling och båtliv med gemensamma nav. I naven finns det ofta(st) boende, vattenpåfyllning, möjlighet att byta från olika färdsätt osv.

De olika lederna är nyutmärkta med fina skyltar. Ark56 har även sett till så det till exempel kommit ut nya paddelbryggor. Känns/verkar som ett utmärkt initiativ för att få mer folk till Blekinges finfina natur och att länka samman olika företag som erbjuder aktiviteter, upplevelser och boenden.

Ark56 finns som gratis app men även papperskartor finns att köpa och såklart finns alla lederna på riktigt ute i naturen.

Officiell invigning av ARK56 sker den 2 juni 2019.

Mer info: www.ark56.se

Slingrande grusvägar, lugna vikar, öde öar och öppet hav. ARK56 tar dig genom Blekinges skärgård, längs med och på dess vatten. Du väljer själv om du vill uppleva natur och kultur till fots, med cykel, i kajak eller med båt. 13 nav knyter samman lederna och erbjuder mat, boende och upplevelser.
ARK56 leder genom biosfärområdet Blekinge Arkipelag. Ett biosfärområde utses av UNESCO som modellområde för hållbar utveckling av unika natur- och kulturvärden i samspel. För dig innebär det varierade upplevelser i oexploaterad natur och välbevarade kulturlandskap.

Vi har levererat lite text och bilder till ARK56.

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera

Kommentera