Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Gott med frisk luft - tid utomhus räknas :)
Gott med frisk luft - tid utomhus räknas 🙂

I morse var det nio minus hemomkring och det är minsann kallt för att vara i skåneland 🙂 Blev en lufsrunda upp till sjön mellan frukostarna.

Morgon vid Västersjön
Morgon vid Västersjön

Kullaberg är finfint, både till sjöss och till fots. Idag var det finfinväder så det kändes som kajakläge. I Arild var vi klara i vattnet vid Tussans badplats strax efter 12 eller närmare halvett var det nog. Soligt och fint med lite sval nordlig vind. Efter bara nån kilometer utåt skuggade Kullaberg så det blev sollöst ut till spetsen… Skön paddling med lite småsnirkling, liite is på klipporna men inte mycket, såg en fiskgjuse, lite tordmular, sillgrisslor och tobisgrisslar samt lite blandade pjoddar, hafsörnar och ånkor oxå.

Skuggigt på nordsidan
Skuggigt på nordsidan
Pia ute vid spetsen
Pia ute vid spetsen
Ute vid Kullens fyr
Ute vid Kullens fyr
Dagens lunchställe
Dagens lunchställe
Fika i motljus
Fika i motljus

 

Pia
Pia
Snart framme i Lerhamn
Snart framme i Lerhamn

Var inte fikaläge i skuggan på norrsidan men strax innan spetsen kom solen, lite gammal dyning kring spetsen och sen helt platt på sydsidan! Vilken skillnad, riktigt varmt och gott. Pausade i viken vid Åkersberg. Solen värmde men dunjackan fick oxå komma fram.

Gled vidare längs med berget, nästan vårlikt. Fortsatte förbi Mölle bort till Lerhamn och gick iland där, bytte om från torrdräkterna och promenerade mot Arild. Genom Krapperups park och sen småvägarna till Arild, finfint, var riktigt länge sen vi gick i de krokarna. Riktigt ruggigt sista biten i nordvinden och skuggan i Arild.
Lastade kajakerna (Tracer & Clapotis 2.0) i Lerhamn i sista ljuset. Riktigt go dag.

Krapperup
Krapperup
Lerhamn strax innan det blir mörkt
Lerhamn strax innan det blir mörkt
Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera

Kommentera