Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

I några år har jag gjort julpraliner och gett bort i julgåvor och, ja, jo, vi har ätit några stycken själva. Kanske lite fler än några. Men jag skyller på att de måste ju smakas innan man ger bort, så det inte smakar illa, menar jag 🙂

I årets ask var min tanke att fånga smaker från Knäckebröhult, så förutom de inte så knäckebröhultsaktiga Fikonbollarna (de får jag inte plocka bort, då blir pappa sur… 😉 ), blev det jordgubb, hallon, mynta&lime, fläder, rabarber och min egen favorit havtorn. Det blev även ett minimarsipanbröd och nougat med rostad hasselnöt.

Kul med praliner, choklad och pyssel! 🙂

Choklad och mandelmassa köpte jag från Femtorp i Malmö som i slutet av november har utförsäljning där även vi som hobbypralinörer kan handla. Kan verkligen rekommendera mandelmassan!

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera

Kommentera