Apple iPhone 6 plus är grymt imponerande. Dessutom fungerar den bra om vindskydd då den täcker halva skallen
Apple iPhone 6 plus är grymt imponerande. Dessutom fungerar den bra om vindskydd då den täcker halva skallen

Ibland känns det som om man måste tokshoppa lite 🙂 I höstas slog jag till på en iPhone 6 plus. Plus står för att den är extra stor. Var först lite inne på en vanlig liten sexa men så lockande ändå storleken, kanske kan räcka för att slippa ha en iPad (mini) och bara ha en platta/fånpryl.

Kul det här med storlek på mobiler. Innan smartfånarna kom gick telefonstorlekarna mot mindre och mindre telefoner och nu är det precis tvärtom, större och större. Lite gulligt, och det ser rätt skoj ut om man ringer i den utan lurar och håller den mot huvudet, ser nästan ut som om man har en bakplåt tryckt mot kinden 🙂 Sen ringer väl inte jag sådär värst mycket överhuvudtaget men det händer ju.

Är det någon skillnad då? Det klart att det är, skärmen är grymt bra och för min del blev det så att min ipad mini blev dammsamlare och har nu fått åka vidare, jag använder istället min lite större iphone till det som jag tidigare hade ipaden till. Gött med en pryl mindre!
Sen är den såklart snabbare, har bättre kamera och massa kuligt, just kameran märker jag av eftersom jag gillar att fotografera och gör det en hel del med telefånen.

Sen är det som med den mesta andra shopping: efter sådär tio minuters användning har man vant sig och det är inte alls så spännande längre, det är därför tokshopping lätt blir ett beroende och numer är ett av våra största folknöjen 🙂

I dagsläget ser jag en nackdel och det är att det inte finns något Lifeprooffodral men det är i dagarna släppt på Lifeproofs hemsida så det dröjer nog inte alltför länge innan det finns hos t.ex. iPhonebutiken så man även kan använda den utomhus också, gött. Om den nu får plats i flytvästen vill säga…. Kanske i en ryggficka för tvåliters vätskebehållare 😉 Sen kan såklart storleken vara en nackdel även i torrare tillstånd med, inget man har i skjortfickan direkt men i en friluftsbyxas benficka tycker jag det fungerar finfint.

Vi gillar frukt överlag, men det har ni nog anat vid detta laget 🙂 och de flesta som provar brukar fastna. Lätt att gilla väldesignat, snyggt och välfungerande 🙂 Dessutom går Apple som företag som tåget och det är lätt att gilla som pytteliten aktieägare, säkert några mikroöre av det man shoppar som på sikt hamnar i egen börs igen. Precis som i mycket reklam alltså; man TJÄNAR på att tokshoppa!! 🙂

Kolla Apple hos Prisjakt

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

Kommentera

Kommentera