Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Antelope från Western Mountaineering

Foto av författare

By Pia Sjöstedt

2004 började vi få upp lite sug på det här med friluftsliv när det inte alltid var mer än tio plusgrader. Vi körde till Get Out och köpte våra vintersäckar som fortfarande hänger med.

Det blev en Antelope till mig och det var verkligen kärlek från första ögonkastet eller första fluffiga-dun-upplevelsen. 

Vi är verkligen inga vinterutesovare av rang och vi bor dessutom i skåne 🙂 Den har dock använts skapligt flitigt under de här första 16 åren 🙂 Gillar den fortfarande supermycket.

För dam är komforttemperaturen -10 (herr -17). Jag har använt den enstaka gånger mellan -5 och -10 men mestadels har det varit skånska/sydländska vintertemperaturer mellan plus fem och fem minus. Mer vår & höst alltså 🙂

WM Antelope väger in ganska exakt 1100 gram för 183cm-varainten och då jag bara är 172 har jag lite volym kvar 🙂 Vilken skillnad det var mot min gamla som nog vägde 2,5 kilo och inte alls lika fluffig. Det var Jocke på Get Out som tog in WM till Sverige. Ett tag var de med Jocke hos Outnorth men nu är det Uthuset som har hand om Western Mountaineering i Sverige, känns tryggt!

Ännu en favorit från Western Mountaineering!

Läs mer om Antelope hos Uthuset

Lämna ett svar