Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Annandag påsk med gråväder och medvind

Foto av författare

By Erik Sjöstedt

 

Sådär lockande att gå ut
Sådär lockande att gå ut

Att saker, ting och händelser ska ha ett tema i tid och otid känns väl skapligt onödigt för det mesta, men just när det gäller padding så är medvind ett väldigt bra tema för t.ex. en påskpaddling. I lördags var det ju medvind och sol från GKF till Valö och igår (mest) medvind och sol hela dan. Idag var det beställt medvind och sol. Just idag blev det definitivt medvind men snålt med solen 😉

Fast solen var ju bara en bisak och medvind fick vi som sagt! Prognosen sa 11-14 sydlig, regn och lite dis. Den stämde nog rätt så bra, möjligtvis blåste det lite mer stundtals. Vaknade till regn och vind och totalt jämngrått ute utom söder om Valö där det var rätt vitt där det slog mot kust och skär.

Peter & Patric drog iväg strax efter frukost, precis när temperaturen i Hultet passerade 20 grader. De plaskade iväg och skulle toksurfa sig in. Vi slöade vidare och fortsatte med kaffe, långfrukost och så småningom en kort promenad innan vi kom från ön.

Lite vitt söderut
Lite vitt söderut
Pia paddlade så fort så bilden blev suddig
Pia paddlade så fort så bilden blev suddig

Paddlade utsida Vrångö och sen mellan Styrsö & Donsö och sen rakt mot GKF. Skaplig vind i ryggen hela vägen, vi undvek stora sjön genom att gå väster om Vrångö men det fanns ändå en del som var klart surfbara. Skön tur även om det var lite ruggigt i vinden och regnet stundtals. Pia tyckte det gick fint i Inuken, men var inte helt nöjd med roderfunktionen.

En go avslutning på en go helg.

Paddling verkar kul
Paddling verkar kul

 

Bilder från lördagen

Bilder från söndagen och Tistlarna

Blogginlägg från Peter

Erik vid Vrångö
Erik vid Vrångö

1 svar på ”Annandag påsk med gråväder och medvind”

Lämna ett svar