Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

3200 kilo med nästan fullpackad bil

Härom dagen vägde vi Winzent på väg mot Höga Kusten, hittade en vågststation i krokarna av Sundsvall.

3200 kilo prick visade mätaren. Perfekt! Vi hade inte riktigt full dieseltank och lite vatten hade vi nallat ur tanken! Säg 50 liter diesel och Max 10 liter vatten att fylla på.

Sätter vi dit markisen igen så kanske 40 kilo där. Då har vi ändå 200 kilo kvar innan vi når bilens totalvikt på 3500 kilo.
Då har vi satt på rejält takräcke på bilen och vi har två mountainbikescyklar därbak, cykelhjälmar, cykelkläder, två små ryggsäckar för dagsturer och/eller cykling, två större ryggsäckar för fjällvandring eller annan vandring med övernattning, två kajaker på taket och tämligen full utrustning för paddling, friluftsliv med tält (ett kajaktält och ett vandringstält), liggunderlag, kängor, friluftskök och sovsäckar m.m. Plus lite mat och dryck och en hel del kläder.

Även om vi skulle få för oss att även få med mer prylar för vinterpaddling, skidåkning (alpinskidor, längdskidor, turskidor, skidkläder och mer mat) kommer vi troligtvis inte komma upp i 3500 kilo. Känns bra med lite marginal och att kunna få med det vi vill 🙂

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera

1 svar på ”3200 kilo med nästan fullpackad bil”

Kommentera