Meny

Vi besökte den stora mässan på Elmia, Jönköping i onsdags. Mässan öppnade på onsdagen och håller på till och med söndag. Nordens största husbil och husvagnsmässa tror vi.

Kul att spana på lite blandade fordon. De flesta är alldeles för stora och klumpiga för vår smak och användning men en del intressant finns det både här och där.

Lite snålt med kortare plåtisar på 540cm men ganska mycket 6-meter och 640. 540 känns lagom för oss. Sunlight Cliff 540, Westfalia Amundsen och Vantourer kändes vettigast även i år. Som i alla andra branscher så är det både intressant, lärorikt och samtidigt skrämmande hur olika pålästa samt intresserade en del säljare är…

Förutom plåtisar spanade vi lite på taktält och hittade även en superexpedtionsbil från ett polskt företag. Himla kul att spana i expeditionsmonstret, inte för att det är vår grej men fräckt när allting är genomtänkt i detalj och allting har en funktion. Inte som i många vanliga husbilar där en hel del bara är flufffluff 🙂

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

Kommentera

Kommentera