Meny

Ojoj, snart vänder det och blir mörkare 🙂 Maj 2019 gick inte heller till historien som en av våra mest paddlade månader! Vi lyckades i alla fall få in en utenatt borta i Blekinge och det var såklart supergött och verkligen på tiden. I övrigt fick vi till en go kvällspaddling på Rönneå, en runda på Skälderviken. Vildväxtvandringen vid Fulltofta var både intressant och mycket trevlig. På väg hem från säsongens sista vita fjälldräll i Trysil blev det besök vid Tiveden och Fulufjället.

Under månaden skrev vi även om ARK56, Om tio år med halvtidsjobb och en sammanfattning av skidsäsongen 2018/2019 samt Hur långt kommer man med kajak?

Har börjat växa bra i odlingarna dessutom, nu skulle några veckors regn sitta fint bara.

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

Kommentera

Kommentera