Meny

P3 Dystopia är en klart lyssningsvärd podd från P3. Ingen mysig måbra-lyssning utan snarare tänkvärt och lite läskigt. De tar upp ämnen som: När maten tar slut, Om kriget kommer, Ekonomiskt kollaps, En knapptryckning bort, Antibiotikaresistens osv. osv.

Lyssna och fundera! Mycket som är mycket tänkvärt!

P3 Dystopia är en podd där journalisterna Anna Davour och Viktor Hariz tar reda på vad som händer om det värsta inträffar. Vad händer om kriget kommer? Om vi inte lyckas stoppa den globala uppvärmningen? Eller om ett totalitärt parti tar makten? Programmet rör sig i gränslandet mellan vetenskap och filosofi och utreder vår tids stora ödesfrågor. Genom att driva de stora problemen till sin spets försöker Anna och Viktor visa hur våra handlingar idag kan påverka framtiden.

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

Kommentera

Kommentera