Meny

 

Gröntgrönt
Gröntgrönt

Igår födmiddag tog vi en paddelrunda på Rönneå. Startade som vanligt vid ÄSSS. Paddlade upp i lite motvind och svag motström. Förvånansvärt lite ankor tyckte vi. Mysigt att se hembygdsparken och stan från vattnet. Litelite höstfärger börjar dyka upp men fortfarande mestadels grönt.

Lite bättre glid tillbaka i medvind och medström. Framme i hamnen igen hade det börjat blåsa lite mer. Det blev dock inte så mycket vind av Knud här i söder, han tog vägen mestadels lite längre norröver.

Skönt fredagsmys 🙂

Djungelpaddling strax ovanför hamnen
Djungelpaddling strax ovanför hamnen
Pyttebron
Pyttebron
Djungliga träd ;)
Djungliga träd 😉

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

Kommentera

Kommentera