Husbil för svalare nätter

/// av

Nära till huset, perfekt om man glömt nåt :)
Nära till huset, perfekt om man glömt nåt 🙂

Nytt användningsområde för husbilen! Vårt hus är byggt av tunga material vilket gör att det håller värmen länge och även kylan. Funkar kanotbra. Fast när det är tokvarmt länge, som i maj/juni nu och inte så svalt på nätterna heller blir det för varmt. Räcker inte med fullt öppna fönster, i alla fall om man som vi helst vill ha under 20 grader varmt i sovrummet.

Stugbilen däremot kan vara tokvarm på eftermiddagen men med lite öppna fönster, takluckor och ibland de stora dörrarna blir det perfekt temperatur. Där sov vi under 1,5 veckas tid i slutet av värmeböljan. Riktigt gött!

Nån natt var temperaturen nere runt sex grader en morgon, då gick temperaturen ner mot 10 i stugbilen medan det inne i huset fortfarande var runt 22 🙂 Perfekt!

Lätt att hålla kolla på odlingstunneln och odlingarna
Lätt att hålla kolla på odlingstunneln och odlingarna

SparaSpara

Kommentera