Meny

Friluftsbyn på Höga Kusten

Friluftsbyn i Dockstakrokarna på Höga Kusten är ett riktigt koolt och mysigt ställe. En samlingsplats för friluftsare, löpare, skidåkare, yogisar med mera. Här kan man samlas och bo i tält, i stuga, campa på campingen. Hänga i friluftsbyn och vara med på några av deras alla arrangemang. Friluftsbyn är startad av Jerry Engström som har ett förflutet som marknadsförare på Fjällräven.

Vi har varit där på Utefest i några år, himla trevligt. 

Strax intill ligger Via Ferrata på Skuleberget och det finns även skidbacke och mysig toppstuga! En halv kilometer bort finns havet för kajakpaddling, bad eller andra vattenaktiviteter. Det går även finfint att paddla i Gällstasjön som ligger alldeles intill Friluftsbyn. Några kilometer bort ligger Skuleskogen Nationalpark som rymmer massvis av upplevelser.

 

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

Kommentera

Kommentera