Friluftsbyn på Höga Kusten

/// av

Kväll i Friluftsbyn under Utefest
Kväll i Friluftsbyn under Utefest
Stjärnklart kring kåtan vid Friluftsbyn
Stjärnklart kring kåtan vid Friluftsbyn

Friluftsbyn i Dockstakrokarna på Höga Kusten är ett riktigt koolt och mysigt ställe. En samlingsplats för friluftsare, löpare, skidåkare, yogisar med mera. Här kan man samlas och bo i tält, i stuga, campa på campingen. Hänga i friluftsbyn och vara med på några av deras alla arrangemang. Friluftsbyn är startad av Jerry Engström som har ett förflutet som marknadsförare på Fjällräven.

Vi har varit där på Utefest i några år, himla trevligt. 

Strax intill ligger Via Ferrata på Skuleberget och det finns även skidbacke och mysig toppstuga! En halv kilometer bort finns havet för kajakpaddling, bad eller andra vattenaktiviteter. Det går även finfint att paddla i Gällstasjön som ligger alldeles intill Friluftsbyn. Några kilometer bort ligger Skuleskogen Nationalpark som rymmer massvis av upplevelser.

Yogamorgon vid sjön under Utefest
Yogamorgon vid sjön under Utefest

Vy uppifrån toppstugan
Vy uppifrån toppstugan

Kommentera