Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

2018 – ett år till :)

Foto av författare

By Erik Sjöstedt

Nu är 2018 lagt till handlingarna. För vår del blev det ett bra år med skapligt med utetid. Mycket häng hemomkring med promenader, skogslufs, skogscykling och en del pyssel med odlingarna. Lite mer paddling än 2017 men långt ifrån så mycket som vi paddlade för tiotalet år sedan. Hoppas vi kan få tummarna loss och paddla lite mer framöver. Tält- och utenätter blev det också väldigt snålt med men några i alla fall.

Paddling och bad blev det alla årets månader men utenätter och winzentnätter fick vi långt ifrån till alla månader. Finns massa utrymme för förbättring!

Spana in andra årssammanfattningar

Årets mest otippade jobb
I oktober var vi eldvakter på motorbanan Ring Knutstorp, det hade vi nog inte anat. Kul uppdrag i nya miljöer med massa nya trevliga människor.

Rykand Tentipikåtor på Ring Knutstorp

Årets bästa bad
Alla bad är såklart bra, men badet på toppen av Njupeskär var super och så vakbadet såklart. Sen är inte laxtrappan i Munka Ljungby dum den heller. Tre favoriter, alla i sötvatten 🙂

Ett par av årets kajakbilder
Inte för att vi paddlade så mycket men några finfina rundor blev det, mestadels hemomkring. Några tältturer också men inga längre.

Några av årets Winzentparkeringar

Vi fixade till nya bäddar, dörrar, sarg och satte ny plast till odlingstunneln, blev superbra.

Några av 2018 års snö & skidbilder

Blandade utflykter under året

Lämna ett svar