Vi hängde lite med ÄSSS kajak nere vid Gamla hamnens dag i Skälderviken i söndags. Lite blandade aktiviter kring de gamla bryggorna, fiskebodarna och lilla fyrhuset precis norr om pirarmarna. Kajaksektionen hade lite prova-på-kajak och en del testade och några blev säkert bitna.

Dagen började med gråväder, regn och vind så lite mindre folk än vid sol och medvind 🙂

Förutom kajak kunde man prova på att segla jolle, åka turbåt eller få lite info om blandade föreningar. Dessutom bjöds det på gott kaffe och gigantiska kanelbullar, glass från Ängelholmsglass samt riktigt goda strömmingsburgare!! 🙂 trevligt söndagshäng under ett par timmar.

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

Kommentera

Kommentera