Skälderviken innan åskan

Mot Kullaberg ;)
Mot Kullaberg 😉

Efter lite lönearbete i tisdags var det dax att dra på sig kapell och flytväst. Med paddeln i handen och efter att ha dragit ner kajaken från dess förvaring via finfin kajakbrygga som ÄSSS har, så styrde jag fören mot Vejbystrand.

Ca 15 minuter senare lyste det upp ett starkt sken över Bjäre, med rejält muller efter, och en liten kajakist snodde runt kajaken och paddlade fort (nåja) tillbaka mot Rönne ås utlopp och pirarmarna. Fast på det hållet var vädret klart bättre så en liten tur mot Klitterhus fick det bli oxå. Och en liten runda upp i ån. Söderut var det finväder och norrut växte de mörka molnen. Det var läge att återvända.

Skönt att komma ut och skönt att vara i bilen när regnet fullständigt öste ner på vägen hem 😀

När man paddlar i förorterna kan det komma tåg
När man paddlar i förorterna kan det komma tåg
På väg tillbaka igen. I hyddorna har ÄSSS sin kajak och jollesektion, perfekt läge.
På väg tillbaka igen. I hyddorna har ÄSSS sin kajak och jollesektion, perfekt läge.
Share on facebook
Dela på Facebook
Share on twitter
Dela på Twitter
Share on linkedin
Dela på LinkedIn
Share on pinterest
Dela på Pinterest

Kommentera