Rörbäcksnäs MTB – grymt fin stigcykling

DSC_2433

Rörbäcksnäs som ligger ungeför mitt mellan Sälen och Trysil har seglat upp som ett mycket populärt ställe för stigcykling med Mountainbike, MTB. Vi har provat det lite grann och blev väldigt imponerade. Mycket fina stigar, lätt att hitta och det verkar finnas nivåer för alla. Rörbäcksnäs MTB har gjort en fantastisk insats. Och tröttnar man på alla lederna just i Rörbäcksnäs hänger de ihop med Sälens och Dalarnas alla MTB-stigar. Dessutom är Trysil bara en halvtimme bort med bil om man vill cykla i lite mer fjällig miljö.

Gillar du stigcykling bör du inte missa Rörbäcksnäs. Vi har varit där ett par gånger och ska dit fler gånger.

DSC_2443 DSC_2445

 

Superfin stigcykling i gles skog. Underbart ställe att cykla på!
Superfin stigcykling i gles skog. Underbart ställe att cykla på!

DSC_2447 DSC_2449 DSC_2463

Share on facebook
Dela på Facebook
Share on twitter
Dela på Twitter
Share on linkedin
Dela på LinkedIn
Share on pinterest
Dela på Pinterest

Kommentera