Här hittar du lite prylar som vi tänker göra oss av med. Det mesta i fint skick och använt. Vill du hellre köpa nya prylar, slå en kik hos PrisjaktOutnorthOutdoorexpertenSkistart & Sportamore. Jämför pris på friluftsprylar hos Prisjakt!

Lite fler begagnade prylar finns även i ett Facebookalbum.

Surfkajak Apollo 7 EU från Water Field Kayaks. Glasfiberkajak i mkt gott skick. Vitt skrov, gult däck, röd söm. 237 X 65 cm. Inklusive 3 st fenor, neoprenkapell, 2 st airbags, väska för transport. 4000 kronor. Nypris för motsvarande ny kring det dubbla.


Outlife Höjdlastare. Uppackade och oanvända, 200:-

Thule lasthållarrör, fyrkantsprofil. 120cm. Endast själva rören. 200 kronor.

 


Astral Rassler
Astral Rassler

Astral Rassler, paddlarsko, storlek USM8, USW 9, EU 41 1/3. Rätt små i storlekarna eller i alla fall smala att komma i. Väldigt lite använda.

Pris 250:-. (Nypris 1000-1200.)

 


canonobjektivCanon objektiv, EF-S 10-22/3,5-4,5. Inklusive motljusskydd EW-83E och UV-filter Hoya HMC 77mm.

Pris: 2000:-. (Nypris knappt 6000:-)


Canon objektiv. Canon EF 40/2,8 STM. Mycket kompakt objektiv med fast brännvidd 40mm. Mycket fint skick. Inklusive UV-filter. Nypris runt en tvåochetthalvttusing. Pris 1200:-. Mer info hos https://www.cyberphoto.se/info.php?article=ef40_28


Maila till erik[a]kajak[punkt]nu kan vara lite långa svarstider ute i skogen, men oftast svarar vi… Och ni behöver inte pruta, blir vi inte av med prylarna till priserna ovan sänker vi priset, behåller, slänger eller eldar upp 😉 Betalning i förskott eller vid leverans via t.ex. Swish m.m.

Hämtas i nordvästra skåne. Småprylar kan skickas mot att mottagaren betalar porto/transport. Ibland lämnar vi skåneland och kan ta med grejerna nån annanstans.

 

 

Kommentera