Lily – vattentät och följande drönare

/// av

lily-drone

Att det här med drönare verkar kul är inte så konstigt men det har varit lite snålt med vattentäta sådana även om det finns ett par. Lily drone är en vattentät drönare med följande-funktion. Man fäster en liten sändare på t.ex. handleden och sen följer drönaren efter, eller snurrar runt eller kör före och filmar och/eller fotograferar.

Klart kuligt. Dessutom är det bara att kasta upp den i luften för att den ska komma igång och den ska kunna landa direkt i näven. Följande drönare kommer det fler hela tiden men kombinationen vattentät och kunna starta från vattnet verkar inte så vanlig.

Nu börjar det ta sig. Finns dock inte att tokshoppa ännu, beställa kan man göra men den beräknas inte skeppas förrän i början av 2016.

Andra drönare kan man shoppa hos t.ex. Teknikmagasinet

Kolla drönare hos Prisjakt

Tillägg vintern 2015/2016: Lily har meddelat att deras drönare är försenad, nu ska den komma till sommaren. Nåja, den som väntar på nåt gott väntar alltid för länge 🙂

2 tankar på “Lily – vattentät och följande drönare”

Kommentera