Tjärö till salu

Tjärö till salu
Tjärö till salu

Finfina ön Tjärö i Blekinge är nu till salu. Man får en lagom stor ö med skapligt många hus. Perfekt för kajaksamlande, kajakkollektiv eller kanske för att anordna kajakfestivaler på. Fram till nu har det varit vandrarhem, kursverksamhet, gästhamn, kurseri, konferenser och sånt.

76 hektar land och totalt 310 hektar är lite att både spatsera runt på och räcker för att paddla en liten runda i alla fall. I stort sett allt är naturreservat så man får nog inte göra riktigt som man vill.

Kostar såklart en slant men räntorna är låga så bara att slå till 😉

Annonsen finns här: http://areal.se/fastighet.aspx?i=gard-karlshamn-tjaro

Klipphopp från Tjärö
Finns bra hoppklippor också!

 

Share on facebook
Dela på Facebook
Share on twitter
Dela på Twitter
Share on linkedin
Dela på LinkedIn
Share on pinterest
Dela på Pinterest

Kommentera