Meny

Fynd, Rea, Outlet, Klipp, Kampanjer, med mera.

 


outlet-80

 

 

outlet-outnorth

Numera slåss de stora nätaktörerna med nyhetsbrev i mängder, kampanjer, klipp, reor, klipp, sommarreor, vinterreor, lovreor, höstrea, vårrea, försäsongsrea osv. Generellt kan man väl säga att det som säljs på rea görs det av någon anledning, typ går inte att sälja till normalpris, säsongsvara, för mycket i lager, utgående modeller osv. Eller så var det i alla fall förr, nu säljs mycket med kampanjer, reor med mera.

Har man lite koll på priser kan man fynda som tusan. Här några länkar till några av de storas reor, outlets, klipp, fyndhörnor, nyheter m.m. Vi fyller nog på efterhand om det är några riktigt roliga:)

supesummersale-sportamore

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

Kommentera