Kajak.nu på Instagram
Kajak.nu på Instagram

Äntligen! Eller det har nog legat ett konto där och skvalpat ganska länge 😉 Men inte varit sådär vidare värst aktivt. Det kanske det inte blir nu heller, men kanske 🙂

Precis om med våra egna Instagramkonton; piafra & eriksjos blir här mobila bilder, ungefär när det händer. Andra bilder hittas som vanligt här på kajak.nu, på Flickr m.m. Skulle det förekomma nån gammal bilder märker vi den med #latergram och skulle vi få in nån kamerabild tjoar vi säkert till 🙂

En hel del av Instagrambilderna kommer säkert synas även på Facebook och Twitter. Aldrig hört talas om Instagram? Det är en fotoapp där man lätt kan ta bilder och korta filmsnuttar, lägga på filter och sen enkelt dela på Instagram och samtidigt på andra sociala medier. Mer om Instagram på Wikipedia.

http://instagram.com/kajaknu

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

Kommentera

Kommentera