Stora Vippholmen i Misterhult

/// av

Stora Vippholmens södra ände lämpar sig bra för tältning. På den allra mest sydvästliga spetsen finns en finfin plats för ett tält på mjukt underlag under tallarna annars är det mest klipptältning. Går att hitta lite klippor med tjock mossa på också.

Gott om plats både nära vattnet och en bit in. Lätt att gå iland och bra badställen. På Stora Vippholmen finns även dass i norra delen i sundet mot Lilla Vippholmen.

Vippholmen ligger bra till i Misterhults skärgård, man har lite horisontvy och det är nära Klintemåla, Älö, Stora- och Lilla Bergö med mera.

Mjukt underlag och lite skugga under tallarna
Mjukt underlag och lite skugga under tallarna
Morgondis och Snuggö i bakgrunden
Morgondis och Snuggö i bakgrunden

2 tankar på “Stora Vippholmen i Misterhult

  1. Än en gång tack för alla dina tips om fina tältplatser! Vi var ute i Misterhultsskärgård för första gången förra helgen och hade markerat tipsen på kartan. Det blev Stora Vippholmen och med det vindstilla och härliga vädret kunde vi paddla långt ut till både Örö och Boskär. Ska nu skicka länken till mina paddelvänner i Västervik.

Kommentera