Skummeslövstrand

/// av

Skummslövstrand ligger mellan Båstad och Mellbystrand. Här är en lååång sandstrand som man dessutom kan köra ner med bilen på. Smidigt att kunna parkera precis vid vattnet. Långrunt på de flesta ställen. Kan vid västliga och nordvästliga vindar bli bra och roliga vågor. Annars är det paddling längs med sandstrand som gäller i Laholmsbukten. Man kan paddla bort till Båstad och upp i Stensån eller norrut och upp i Lagan och mot Laholm.

Strandcykling vid Hemmeslövstrand mellan Båstad och Mellbystrand
Strandcykling vid Hemmeslövstrand mellan Båstad och Mellbystrand
Fint vatten utanför Mellbystrand
Fint vatten utanför Skummeslövstrand
Skummeslövstrand, strandnära cykling med mtb
Skummeslövstrand, strandnära cykling med mtb
Tallskogscykling
Tallskogscykling

Trevligt område för strandcykling, promenader, paddling m.m. från till exempel Båstad till Lagans mynning och tillbaka. Går även att hitta finfina små tallskogar för mtb-cykling en bit upp från stranden.

Skummeslövstrand på kajak.nu

Lång sandstrand längs med Laholmsbukten
Lång sandstrand längs med Laholmsbukten

Kommentera