Livet_i_strandkanten_1av: Lars-Ove Loo, Fredrik Pleijel, Annelie Lindgren & Phillip Davies

Ett uppslagsverk om vad som finns i strandkanten, kan de va nått?
Jajamen, i alla fall om man är som jag. Nyfiken på det mesta och gärna rotar runt bland skal och tång på promenaden längs stranden eller klippkanten. Ofta dyker frågor upp, vad är detta, går det att äta, var kommer det ifrån mfl. Några av svaren finns i Livet Vid Strandkanten.

En rejäl och trevlig bok som går igenom allt från olika bottentyper, arter, alger, djur, lite snorkeltips och utrustning mm. Vackra foton och korta övergripliga texter gör boken enkel att ta till sig.

Två av författarna finns eller har funnit vid Tjärnölaboratoriet utanför Strömstad

Finns hos till exempel Bokus.

Livet_i_Strandkanten_2

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

Kommentera

Kommentera