Meny

 

Havspaddlarnas Blå Band - HBB
Havspaddlarnas Blå Band – HBB. Längs sveriges kust med kajak

Säsongen för HBB – Havspaddlarnas Blå Band har dragit igång. Redan är åtta paddlare på gång längs med kusten. Första startande var Jim Danielsson som påbörjade sin paddling den 15 maj. Han har visst redan paddlat genom och förbi Bohuslän, Västkusten, Skåne, Blekinge och är nu på väg norrut efter sådär 18 dagar. Imponerande. Jim är den som instiftade HBB i början av 90-talet och själv paddlade som första paddlare 1991. Jim fyllde 80 år i höstas och det gör det ju inte mindre imponerande! Hittills har han fem godkända HBB-paddlingar, blir nog en en sjätte om ett par veckor kan man ana 🙂

Flera av paddlarna går att följa med Spotar, egna sidor, bloggar med mera. Sedan 1991 har 152 paddlare genomfört HBB-paddlingen.

Läs mer på hemsidan: Årets HBB-paddlare.

Länkar till fler Bandenpaddlare

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

Kommentera

Kommentera