West Coast Water 2014 – 23-25 maj

/// av

 

Bryggsamling
Bryggsamling

Paddelfestivalen West Coast Water, som hade premiär förra året, går i år av stapeln sista helgen i maj. 23-25 maj alltså på/i Tanum Strand. Förra året var det supertrevligt, det blir det säkerligen i år oxå. Fjällbacka skärgård är ju som bekant finfin. I år hoppas vi på lite mer folk och lika fint väder som 2013. Grovt program finns på www.westcoastwater.outsideonline.se. Några namn nämns; Helen Wilson, Mark Tozer, Eskapader, Sören Kjellkvist och Petri Sutinen.

Bilder från West Coast Water 2013

West Coast Water arrangeras av Outside.

Läs mer om West Coast Water  hos Tidningen Outside

Nicolai visar att han har skaplig balans eller så är det Playen som är tokigt stabil
Nicolai visar att han har skaplig balans eller så är det Playen som är tokigt stabil

Kommentera