Nästan längst västerut i Arild ligger Tussans badplats. Perfekt ställe för parkering och iläggning för paddling längs Kullabergs norra sida, för att paddla till Nimis eller inåt i Skälderviken. Bra även för promenader på Kullaberg eller Kullaleden.

Lätt att lägga i vid en gjuten liten “bassäng” eller vid stenstränder vid sidan av. Är man badsugen finns det badstegar och badtrappor.

Parkering med plats till hyfsat många bilar. Under högsäsong kan det vara både mycket bilar, badande och dykare här men de andra 11 månaderna 😉 är det som regel tomt och gott om plats för paddlare. Är det fullt är det oftast lite mindre fullt i Arilds hamn.

Tussans badplats, solig annandagjul 2014
Tussans badplats, solig annandagjul 2014
Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

Kommentera

Kommentera