Meny

Upplev Kullaberg – Mölle kajak & klättercenter

Hyr ut kajaker i Mölle och Arild. Ordnar transporten av kajakerna till start och/eller mål. Har även paddelintroduktioner, klätterkurser, mountainbikeuthyrning, guidade turer, uthyrning av snorkelprylar med mera. Även klätter- och kajakkombination om man vill testa båda. Håller till i Mölle, precis vid hamnplan.

Har även ett finfint pensionat i Mölles ovankant, Villa Collina, precis där man kör upp på berget, perfekt läge! 🙂 Drivs av en sann entusiast, Christian Quist. Kullaleden, en del av skåneleden passerar alldeles invid.

www.upplevkullaberg.se

(hette tidigare Mölle Kajak & klättercenter)

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

Kommentera

Kommentera