Meny

Konsten att fotografera fåglar och andra djur av Brutus Östling

konsten-att-fotografera-brutus-ostling

Konsten att fotografera fåglar och andra djur av Brutus Östling är en mycket trevlig bok. Det är en rejäl klump på nästan 1,7 kilo som täcker in väldigt mycket om naturfotografering överlag. Att Brutus kan ta vackra fågelbilder har väl knappast någon med lite fågel- eller fotointresse missat men han kan dessutom lära ut det på ett bra sätt.

Boken är välfylld med väldigt fina bilder och texterna är lätta att förstå och hänga med i.

Förutom rena fototekniska tips finns även massa tips om ljus, komposition och kompensation. Dessutom lite om att bygga eget gömsle hemomkring för att lätt kunna fotografera. Och såklart massa mer, känns som en tämligen komplett bok för fågel- och naturfotografering. Här finns massor att läsa och massor att lära för alla.

Köp den på Bokus

www.norstedts.se

www.brutusphoto.se

 

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

Kommentera

Kommentera