Fin liten ö med go vy mot horisonten i Nordost. Plats till flertalet tält men kanske inte så lämplig för större grupper. Mest klipptältning men nån lite mjukare yta finns. Hopp-i-land-viken i norr väl skyddad från alla vindar utom rakt nordliga. Tältplatserna inte så vindskyddade. Bra badmöjligheter och bra vy. En riktigt fin pärla i Misterhults skärgård.

På norra udden av Gavleholmen har man fri sikt nordost mot Finland. Flata stora hällar och ganska enkelt att komma i land. Inte mycket växtlighet men tillräckligt för att ön ska kännas mysig. Lägg 30 minuter på en promenad runt ön, den är väl värd tiden 🙂 Det finns gott om fågelskydd i området, så var lite försiktig.

Gavleholmen ligger precis öster om Eknö. Lilla Rövareskär och Klompen är andra bra lägeröar i närheten.

 

Hilleberg Tarra på Gavleholmen
Hilleberg Tarra på Gavleholmen
Ibland vill man kolla vad som sker i omvärlden :)
Ibland vill man kolla vad som sker i omvärlden 🙂

 

Hilleberg Tarra på Gavleholmen
Hilleberg Tarra på Gavleholmen
Gavleholmen - kvällsslöande
Gavleholmen – kvällsslöande
Vackra färger till midsommar
Vackra färger till midsommar

Gavleholmen
Gavleholmen
Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

Kommentera

Kommentera