Gavleholmen i Misterhult

/// av

Fin liten ö med go vy mot horisonten i Nordost. Plats till flertalet tält men kanske inte så lämplig för större grupper. Mest klipptältning men nån lite mjukare yta finns. Hopp-i-land-viken i norr väl skyddad från alla vindar utom rakt nordliga. Tältplatserna inte så vindskyddade. Bra badmöjligheter och bra vy. En riktigt fin pärla i Misterhults skärgård.

På norra udden av Gavleholmen har man fri sikt nordost mot Finland. Flata stora hällar och ganska enkelt att komma i land. Inte mycket växtlighet men tillräckligt för att ön ska kännas mysig. Lägg 30 minuter på en promenad runt ön, den är väl värd tiden 🙂 Det finns gott om fågelskydd i området, så var lite försiktig.

Gavleholmen ligger precis öster om Eknö. Lilla Rövareskär och Klompen är andra bra lägeröar i närheten.

 

Hilleberg Tarra på Gavleholmen
Hilleberg Tarra på Gavleholmen
Ibland vill man kolla vad som sker i omvärlden :)
Ibland vill man kolla vad som sker i omvärlden 🙂

 

Hilleberg Tarra på Gavleholmen
Hilleberg Tarra på Gavleholmen
Gavleholmen - kvällsslöande
Gavleholmen – kvällsslöande
Vackra färger till midsommar
Vackra färger till midsommar

Gavleholmen
Gavleholmen

Kommentera