Meny

Mer prylar på årets Kajakevenemang

Outnorth satsar mer på evenemang under 2013 och utökar samarbetet med tidningen Outside. I år arrangerar Outside både Kajakdagarna, West Cost Water samt Tjäröfestivalen. Outnorth kommer vara med som friluftsprylsleverantör.

Kajakdagarna har tidigare arrangerats av Magnus Fischer/Kajakspecialisten men tas alltså över av Outside i år. West Coast Water är en ny träff/festival i stil med Tjäröfestivalen verkar det som, men Outside har inte fått upp så mycket info där (heller 🙂 ).

Ur pressmeddelande:

Redan förra året var Outnorth med på Kajakdagarna på Djurgården i Stockholm. I år utökar man engagemanget i kajakevenemang genom att gå in även i Tjäröfestivalen och den helt nya West Coast Water – som exklusiv outdoorleverantör och för att komplettera kajakleverantörernas specialistnärvaro med friluftsprodukter som passar på kajakturen. Alla evenemangen arrangeras av tidningen Outside.

I övrigt kommer Outnorth finnas med på Vildmarksmässan, nya Nordic Outdoor i Göteborg och givetvis på egna mässan Fair Enough i Bodafors.

Länkar:

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

Kommentera

3 tankar på “Mer prylar på årets Kajakevenemang”

Kommentera