Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

2013 – ett paddelår

Foto av författare

By Erik Sjöstedt

Is i tunneln
Is i tunneln på Kullaberg

Ännu ett finfint år som bara försvunnit och ett nytt som precis börjat. Paddelår var kanske att ta i, så lite som vi paddlar fast det har blivit skapligt med utetid i alla fall. Här är några bilder och länkar från ett par paddlingar. Alla finns under Upplevt 2013 och det går att hitta mer och annat under hemomkring, enbilddåochdå osv.

2013 tror jag tältnätterna hamnade under 40… men säg inget till nån då kanske våra kajak- och friluftsprylar beslagtas på grund av för lite användning 😉

Solnedgång på Boskär i midsommar
Solnedgång på Boskär i midsommar
Lördagsmorgon på Bläckhall
Lördagsmorgon på Bläckhall

Några av 2013 års favoritturer blev vår förlängda helg kring Lysekil & Hållö, den var verkligen lyckad liksom första helgen efter vintern borta i Hällaryd. Träffarna och festivalerna var trevliga även i år och nytillskottet WestCoastWater likaså, Tjäröfestivalen fick byta plats men blev inte sämre av det och kommer framöver heta Blekingefestivalen verkar det som. Midsommar i Misterhult blev även i år mycket bra och Föstaadvent är sällan fel. Det blev såklart även lite Valöhäng. Skidor är inte så paddelrelaterat men det var supergött att glida runt i finfina spår och på fint fjäll i Trysil. Hoppas det blir lite vinter även i skåneland så vi kan skridskoglida, skiddrälla och kanske ispaddla lite innan det blir vår på riktigt.

Finhimmel över Valö. Solen ville dock inte rikigt nå fram
Finhimmel över Valö i januari

Här på kajak.nu har det varit ungefär som tidigare, besökarna dräller in och klickar sig runt på allt möjligt. De mest populära sidorna är Bilderna & Upplevt såklart, Prylarna och gärna kajak, torrdräkt, paddel och tält. Favoriterna gillas också liksom paddelvatten och byggen. Länkarna oxå, framförallt Uthyrning & försäljning. Färre kommentarer känns det som, men det blir ju desto mer på t.ex. Facebook istället.

Och så fick vi ju handlat oss nya kajaker, en Arrow Play LV och en Arrow Play MV, det är kul med lite (tok)shopping ibland 🙂

Hoppas 2014 blir ett lysande paddel- och friluftsår.

Arrow Play och Pia vid Djupadal
Arrow Play och Pia vid Djupadal

Andra kajak- och uteår

Lämna ett svar